Wyniki pojedynków z turnieju Giganci zgłaszamy w poniższym temacie.
Prawidłowy raport powinien zawierać następujące elementy:
1) Wskazanie graczy uczestniczących w grze oraz jej wyniku
2) Podanie wylosowanych ras jak również bohaterów uczestniczących w walce finałowej
3) W miarę szczegółowy opis przebiegu gry z punktu widzenia raportującego oraz ogólny przebieg bitwy finałowej
4) Podanie orientacyjnego czasu rozgrywki oraz tygodnia, w którym została rozegrana walka finałowa
5) Załączona powtórka z bitwy finałowej
Czyli przykładowo:
albolabris vs unknown 0-1
Necropolis (Zoltan) vs Academy (Nathir)
[miejsce na opis przebiegu gry]
+ załączona powtórka.
Obaj gracze zobowiązani są do złożenia raportu, pierwszy z nich musi być pełny (wg powyższego wzoru); drugi natomiast może ograniczyć się do potwierdzenia wyniku i dopisania własnych spostrzeżeń odnośnie przebiegu gry.
Ostatnio zmieniony przez Michi69 2010-02-25, 01:32, w całości zmieniany 1 raz
Kamil11990(przegrany)-Illidan(zwyciezyl)
Akademia(narxes)-Barbarzynca(Gorshak)
myslalem ze dobrze mi idzie
ale podczas walki w garnizonie troche mnie wybil;p
a w walce finalowej pokazal przeciwnik swoja klase
zdeklasowal mnie
rozniosl no nie wiem co powiedziec;p
tak czy owak myslalem ze bedzie lepiej morale i szczescie u przeciwnika zrobily swoje:)
naprawde gratuluje a ja szukam szczescia w nastepnych pojedynkach
zalacznika nie moge dodac
Tried to upload empty file
taki blad:)
Pierwsza krew rozlana :) Sama walka to masakra.. aż mi się przypomniało Szczęście Natury u Elfów.. ale podejrzewam, że nie było ono w ogóle potrzebne.
Jeszcze jedno pytanie: pamiętacie, w którym tygodniu odbyła się FB i jaki był orientacyjny czas gry?
Moja pierwsza walka w tym turnieju.
Trochę się obawiałem tego match-upu, ale gra dobrze mi się układała, większość walk bez strat lub niewielkie.
Trochę mnie tylko wkurzyło to, że 3 tygodnie miały na mnie negatywny efekt, a tylko 1 pozytywny, ale da się przeżyć.
Moja bohaterka[28 level]:
5 z 8 części smoczego zestawu
Ekspercki kontratak-kontratak, eksperckie szkolenie
Ekspercki atak-szał bitewny, moc prędkości, kara boska
Ekspercka obrona-witalność, moc wytrzymałości
Eksperckie dowodzenie-werbunek, boskie przewodnictwo(niestety nie chciało wbić empatii)
Ekspercka magia mroku-mistrz bólu, upadły rycerz
Eksperckie oświecenie-inteligencja, absolwent
Finałowa bitwa w 4 tygodniu 2 miesiąca.
Wrzucam 3 powtórki:
1-moja walka z garnizonem, bez strat
2-walka Masziego z moim garnizonem, zadałem mu bardzo duże straty
3-finałowa walka, trochę byłem rozczarowany, bo taki fajny hirek mi wyszedł, a pobawiłem się nim tylko 1 turę...
Dzięki za grę, powodzenia w dalszych grach.
Mecz przebiegał w miłej atmosferze
Wysłany: 2010-02-26, 08:00
bania rzeżnia widac że już masz spore doświadczenie w walkach co przeniosło sie na dobra gre na fixie,
mialeś chyba większa zabawe z gry, niż z walki z przeciwnikiem, walki poza tym przeciwnik odnosil spore straty na mapie bo centaurów to powienien mieć ze 400 sztuk a raptem miał 80, nie mówić juz że powienien mieć cyklopów duzo więcej miałeś 21 aniołów a on raptem 4 centaury,
nie umniejsza to jednak twojej wygranej
pozdrawiam i powodzenia obu w dalszych walkach
Z mojej strony walka wyglądała trochę inaczej. Na początku szło gładko bez strat a jeżeli już to tylko gobliny padały. Pomimo tego że 2 zamek zdobyłem może 1,5 tygodnia wcześniej to nie mogłem tego wykorzystać. Zaryzykowałem i poszedłem na zdolność rasową wściekły szał. Prawie by mi się udało gdyby nie interwencja bani ;)
Latka jeżeli chodzi Ci o moje wojsko to podczas zdobywania wszystkiego co się dało popełniłem 2 duże błędy. 1. poszedłem na feniksy i prawie rozwaliły mi armie (zostało mi chyba 100 goblinow, straciłem 200 centaurów) 2. gdy atakowałem czarne smoki okazało się że ich jest 51 i nie wiem czemu (z pospiechu napewno nie, może poprostu z nieuwagi) wcisnąłem ok zamiast powtórz (straciłem 400 centaurów). A co do cyklopów poprostu nie starczyło mi kasy nawet jak sprzedałem wszystkie surowce (oprócz rtęci ;p) to i tak mogłem wykupić tylko 4 cyklopy.
No cóż podsumowując gra nie wyglądała aż tak źle jak myślałem (mimo tego że to moja pierwsza walka w takim turnieju). Może przez tą finałową walkę można zauważyć mój niski poziom gry, ale się nie poddawałem ;p
Atmosfera podczas gry była fajna :]
Powtórki z walk są w poście u bani :)
Życzę powodzenia w dalszym wojowaniu ;p :) ;)
Wysłany: 2010-02-26, 10:09
Necromancer.... napisał/a:
ilidian vs necromancer.... 0:1
strong(haggash) vs haven(klaus)
nie wiem jak dlugo gralismy, ale wiem ze jestem niewyspany teraz :/
finalowa bitka kolo 3 rano
thx za gre...
Potwierdzam wynik, nie spodziewałem się u przeciwnika Magii Mroku, co przyczyniło się do mojej porażki :P. Dzięki empatii dosyć często operował czarami.
1. poszedłem na feniksy i prawie rozwaliły mi armie (zostało mi chyba 100 goblinow, straciłem 200 centaurów) 2. gdy atakowałem czarne smoki okazało się że ich jest 51 i nie wiem czemu (z pospiechu napewno nie, może poprostu z nieuwagi) wcisnąłem ok zamiast powtórz (straciłem 400 centaurów).
Dziwne, jedyne miejsce z feniksami to przy kopalni złota i są tam 2 więc dziwią mnie straty. Chyba że atakowałeś kopalnie dość późno (nie wiem jak przyrastają). Kopalnia powinna być bez problemów do zdobycia w 2 tygodniu. Co do drugich strat to przerażająca liczba strat. gdzie była taka liczba smoków. Podziemia przy utopii smoków? Jeżeli będziesz grał w przyszłości barbarzyńcami to polecam ci potężny cios, przydaje się na tej mapie.
Dzięki Łatka
Co do aniołów-w ciągu całej gry straciłem 1-zaatakowałem 50 zielonych smoków samymi 9 aniołami, a nie miałem jeszcze wampiryzmu i niestety jeden padł...
Raz był tydzień anioła, ale jeszcze wtedy nie miałem drugiego zamku, więc 2 dodatkowe.
Metatron właśnei myślałem, że pójdzie gładko i bez problemu a tu taka niespodzianka, może dlatego takie straty miałem bo może za słabe wojsko miałem i może też dlatego że feniksy zaczęły. A tyle smoków było przy utopii smoków strzegły jakiegoś zwoju z czarem.
Wysłany: 2010-02-26, 17:52
nie gniewaj sie ja tylko opisałem to co widziaelm, a grałem tylko kilka razy ta mape i nie przypadla mi do gustu jeżeli chodz i feniksy to w drugim tygodniu jest ich 2 wieć prawie kazda armia da sie je zdobyć nawet majac tylko 100 centaurów co prawda sa straty,
jezeli piszesz ze nie miałes za co wykupic to sopko znaczy że w miare opanowałeś mapę i później bedzie lepiej,
a poza tym nie wiem ile grałes w necie a to specyficzna gra, bania troche aren i map rozegral wiec jest dobrym przeciwnikiem i nie łatwo go pokonać kazdemu w lidze,
a poza tym nie ocenialem rozgrywki bo nie widzalem jej tylko walki na których to bania nie dał ci sznsy gry,
wg mnie tez wziołeś zlych grubasów bo te drugie bija dwa razy a nie raz jak w twoim przypadku,
poza tym nikt nie jest nieomylny i kazdy popełnia błędy każda nastepna walka w twoim wykonaniu na pewno będzie lepsza maszi pozdrawiam,
jak sie skończy turnie chetnie z toba pogram i areny i rmg jak będziesz chcial może mnie zaskoczysz bo nie każdy kto sie zgłasz do ligi jest słabeuszem wiec moze moja ocena jest błeda ale to sie okarze w praniu
pozdrawiam izyczę powodzenia w turnieju
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum